Bambu rullgardin


Bambu rullgardiner är miljövänliga produkter gjorda av tunna men starka stjälkar av denna växt. Dessa gardiner är gjorda av bambu, ett naturligt material med antibakteriella och antistatiska egenskaper.

Bambu rullgardin ger utmärkt skydd mot för starkt solljus. Denna produkt är en rektangulär duk som kan rullas ihop med en speciell mekanism. Gardinen installeras på ett litet skaft fixerat på ett öppet sätt eller i en dekorativ låda.

Denna design har alla fördelar med konventionella rullgardiner. Skillnaden ligger i att duken inte är gjord av tyg, utan är vävd av tunna och slitstarka bambustammar. Det är ett naturligt material som inte orsakar allergier, har en antibakteriell och antistatisk effekt.

Bamburullsystem passar bra in i interiörer i kolonial eller etnisk stil. De kommer att se bra ut i andra riktningar, till exempel i en modern ekostil. De är inte endast lämpliga för högteknologisk stil, eftersom den kännetecknas av krom och aluminium, och inte trä- eller bambudelar.


bambu rullgardin

Produktbeskrivning

Facebook Skicka e-post
Rullgardin Bambu - 80 x 160 cm

Dekorativ rullgardin för användning i hemmet. Rullgardinen är tillverkad av bambu, ett vackert naturmaterial som är både lättskött och dekorativt. Rullgardinen har en minimalistisk look och passar väl in i det skandinaviska hemmet. Den här rullgardinen kan användas både som gardin och som rumsavdelare.

Funktioner och Fördelar

Gardiner är gjorda av en viss typ av bambu som har nått tre år. Efter speciell bearbetning sammanflätas bambu för hand eller på speciella maskiner. Olika typer av vävning och kombinationer med andra material (rör, jute, linne, tyg) ger duken ett originellt utseende.

Tät och frekvent vävning ger god opacitet av materialet, genombruten - lätthet och luftighet. Och handmålad konst och applikationer skapar unika kompositioner som ger effekten av volym och multidimensionalitet. Dukens styrka säkerställs genom olika metoder för att sy bambustammar. Gardinen styrs av en enkel mekanism och en sladd.

Bambu rullgardin


Bambugardiner är:

    funktionella produkter: de dekorerar interiören, gör den "dyrare", skyddar mot solen och utsikten från gatan;

    miljövänligt: ​​i sin tillväxttakt har bambu inte tid att absorbera skadliga ämnen från miljön. Fibrerna i denna växt har antimikrobiella och antibakteriella egenskaper. Därför, i ett rum där bambugardiner används under lång tid, bildas ett speciellt mikroklimat.

    praktiskt: i sin opretentiöshet är bambucanvas inte sämre än konstgjorda material;

    hållbar: bambu bleknar inte och deformeras inte i solen, den är resistent mot temperatur- och luftfuktighetsförändringar.

    kortfattad: gardiner och persienner passar perfekt in i alla minimalistiska interiörer. Detta är en oberoende fönsterdekor som inte kräver ytterligare textilier. Det maximala som kan läggas till det är en ljus tyll.

    ergonomisk: det tunna bambuduken tar liten plats i alla former - rullad eller vikt, jämfört med konventionella persienner eller traditionella gardiner.

    ljus: de kan till och med monteras på gipsskivor.

Var används bambugardiner?

Ljusfilter gjorda av naturlig bambu används:

    vid inredning av interiörer i barnrum, samt bostäder för allergiker och astmatiker. Gardiner gjorda av naturmaterial ser bra ut i sovrum och vardagsrum.

    strukturen av naturliga material, och en mängd olika färger från blekt gyllene till mörkbrunt, gör dem populära i designen av restauranger och kaféer. Bambugardiner är särskilt relevanta i interiören av orientalisk och asiatisk mat.

    i kontorslokaler där det inte finns några strikta regler för inredning (till exempel i IT-företag, designstudior);

    vid design av handelsgolv i ekobutiker;

    i skönhetssalonger;

    i interiören av hus på landet, på dachas.

Bambugardiner har många fördelar. De är lätta, hållbara, bleknar inte, blir inte blöta, absorberar inte fukt, kräver ingen speciell vård. Tack vare detta kan de användas i inredningen av badrum och simbassänger, förutsatt att gardinerna inte har direkt kontakt med vatten. För att rengöra dem räcker det att torka av dem med en fuktig trasa, och för kemtvätt kan du använda en dammsugare med en mjuk borste eller ett mjukt munstycke.
Bamburulle och romerska persienner

För tillverkning av gardiner är smala remsor av bambu sammanflätade med tunna trådar, vilket skapar en sken av en matta. Den resulterande duken är stark, men ganska stel och kan vara antingen ogenomskinlig eller genomskinlig. Oftast är rullgardiner gjorda av en sådan duk. Med rullmontering lindas duken på ett skaft med en enkel kontroll och installeras ovanför fönstret. Storleken på rullen bestäms av dukens densitet och dess höjd. Romerska gardiner kommer också att se original ut, där duken stiger upp och samlas i horisontella veck och bildar ett draperi.
bambu dörrgardiner

Dörrgardiner i bambu är en av de mest kända inredningsdetaljerna. Gardinens tyg skapas av vertikala rader av träpinnar som fästs ihop. Överdelen av gardinen är vanligtvis horisontell och rak. För välvda öppningar måste du göra en individuell beställning.

Dörrgardinen kan kompletteras med dekorativa element från ett annat material eller ett färgglatt mönster. När duken rör sig börjar mönstret flöda, vilket skapar intressanta effekter. I varma, varma klimat eller på sommaren kan dessa gardiner fungera som en bra ersättning för en enkel dörr.
bambu persienner

Persienner gjorda av bambu har alla fördelar med detta naturmaterial. De är horisontella och vertikala, men horisontella system används ofta. De är gjorda av pressad bambu och finns i en mängd olika färger och nyanser. Lackbeläggning, som bevarar strukturen av naturligt material, skyddar på ett tillförlitligt sätt lamellerna från skador och färgblekning. Passar perfekt in i eko-interiören, Provence, landet.
 

Inredningsdesign

Bambugardiner kommer att se mest imponerande ut i det inre av rum med bra naturligt ljus.

Obs. Rullgardin Bambu säljs endast online och går inte att köpa i våra butiker.

Ett solskydd i bambu är en slags bambugardin som du kan hänga upp både inomhus och ute. Hänger bamburullgardinen utomhus så får du dock vara beredd på att livslängden inte kommer att bli lika lång. En bambu rullgardin är det självklara valet om du vill ha ett naturligt solskydd. Materialet är som du hör på namnet av bambu och kan fås i flera olika färger. En annan fördel med en rullgardin i bambu är att den inte är mörkläggande, utan släpper igenom ett visst ljus. Med andra ord så är bambugardinen ett bra val då du fortfarande vill släppa in ljuset i ditt hem men slippa de starka solstrålarna.

Rullgardiner i bambu filtrerar bort ljus väldigt effektivt och stänger ute insyn. I rum där du inte kräver total mörkläggning är rullgardiner i bambu ett praktiskt och snyggt alternativ för att skapa en dekorativ inredningsdetalj. Rullgardiner i bambu kan du välja att kombinera både med eller utan gardiner. Du kan välja mellan grå eller naturfärgade rullgardiner i olika storlekar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Stektermometer ica maxi

Tryckströmbrytare

Renovering Dieselpump Traktor